Consortium of Independent Palestinians delegation visiting ALWATAN Center

Consortium of Independent Palestinians delegation visited ALWATAN Center, in which they discussed the fields of cooperation and joint work between the consortium and ALWATAN Center.
Consultent Nayef Hashlamoun, prisedent of ALWATAN Center, welcomed the the visiting delegation giving a a description of the origin and development of the center and its future prospects.
On his turn, Counselor Samir Mousa, Member of Central Committee of Consortium of Independent Palestinians, and the accompanying delegation praised ALWATAN Center efforts and programs in serving and developing the Palestinian community.

زار وفد تجمع الشخصيات الفلسطينية المستقلة مركز الوطن، برئاسة المستشار سمير يوسف موسى وعدد من مسؤوليه من قطاع غزة والضفة الغربية، حيث اتفق الجانبان على وضع خطة مشتركة وفق الغايات المشتركة، وتكثيف الجهود مساهمة في عملية انهاء الإنقسام والتخلص من الإحتلال، والعمل على نصرة الشعب الفلسطيني بمختلف الطرق الإنسانية المشروعة.
المستشار نايف الهشلمون رئيس مركز الوطن رحب بالوفد الزائر وقدم لهم لمحة عن نشأة وتطور مركزالوطن وتطلعاته المستقبلية، كما شارك في حفل الإستقبال الدكتور لبيب بدر والإعلامي فراس الهشلمون والأستادة منار الشروف.
وضم الوفد الزائر المستشار سمير يوسف موسى عضو قيادة تجمع الشخصيات الفلسطينية المستقلة وكل من الدكتور غازي مصلح والدكتور خليل زباينة والأستاذ عيسى العملة والأستاذ أشرف عكة، وقد أثنوا على جهود مركزالوطن وبرامجه التي تهدف لخدمة وتنمية المجتمع الفلسطيني، ومن أجل دولة فلسطين الحرة العادلة، وعاصمتها القدس.

About admin

Check Also

Happy International Women’s Day

Thursday, 8th of March 2018. ALWATAN WOMEN HANDWORKS ALWATAN Center is working on developing a …